Huuhkajien tukena

SMJK eli Suomen Maajoukkueen Kannattajat tekevät juurikin sitä, mitä yhdistyksen nimestä voi päätellä – kannattavat Huuhkajia. SMJK:n hallituksen puheenjohtaja Seppo Kuusinen kertookin yhdistyksen toiminnan pyörivän maajoukkueen ympärillä niin pelien kuin myös oheistoiminnan muodossa.

– Järjestetään lippuja meidän kautta niin koti- kuin vieraspeleihinkin. Viime kesänä oli Valko-Venäjälle bussimatka ja edellisenä vuonna Baltic Cupiin Viroon. Sen lisäksi pyritään järjestämään oheistoimintaa, selittää Kuusinen.

SMJK julkaisee myös neljä kertaa vuodessa ilmestyvää jäsenlehteä HUIKEE SETTI!, joka on Kuusisen mukaan hyvinkin pidetty.

Suomalaiset fanit hyvässä maineessa

SMJK:lla on jäseniä noin 2000. Tähän määrään mahtuu monenlaisia kulkijaa, mutta Kuusisen mukaan suomalainen futisfani on positiivinen ilmestys niin kotona kuin myös vieraissa.

– Suomalaiset kannattajat ovat aika positiivisia ja rennosti ottavia. Pidetään meteliä, mutta ei aiheuteta mitään ongelmia. Siitä olemme saaneet paljon positiivista palautetta, kun maailmalla ollaan käyty, sanoo Kuusinen.

Tänä syksynä myös kori- ja lentopallofanit ovat saaneet positiivista julkisuutta maailmalla. Susijengiä lähti kannattamaan 2500 fania Sloveniaan ja koripalloaktiivit ovat pistäneet myös oman kannattajayhdistyksen pystyyn.

– Mun mielestä on todella hienoa, että meillä on tämmöistä ja kaikki on tosi positiivista. Siitä puuttuu se huliganismi lieve-ilmiönä tai elementtinä, tuumii Kuusinen.

SMJK:n toimintaan voi tutustua tarkemmin nettisivuilta: www.suomifanit.com

– Aleksi I. Pohjola –

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s