Keskiympyrä Tour

Keskiympyrä Tour -sarjassa vieraillaan jokaisella Veikkausliigapaikkakunnalla ja tavataan pelaajia, valmentajia, seuraihmisiä ja faneja. Luvassa on uskomattomia tarinoita, mielenkiintoisia persoonia ja toinen toistaan hienompia jalkapalloseuroja. Suomalainen jalkapalloilu ei ole koskaan näyttänyt yhtä hyvältä kuin nyt.

Osa 12. Rovaniemen Palloseura

ROPS

Keskiympyrä Tourin viimeisessä jaksossa matkaamme napapiirille ja tutustumme Rovaniemen Palloseuraan.

Pääsemme tapaamaan RoPSin ykköshyökkääjän Aleksandr ”Boris” Kokon, sekä joukkueenjohtajan Matti Vikmanin. Tommi ja Ville kisailevat siitä, kumpi tykittää Ounasvaaran rinnettä alas nopeimmin!

Jakson teossa mukana

comico1

Ounasvaara

Osa 11. Kuopion Palloseura

kups

Tapaamme KuPSin kapteenin Miikka Ilon Puijon tornin huipulla ja maalivahti Tomi Maanojan Kuopion satamassa, Kallaveden rannalla. Mutta mitä ihmettä Kuopion yössä oikein tapahtuu?

Jakson teossa mukana

wanhasatama

rauhalahti_logo_new

puijo987

kuopio

 Osa 10. Vaasan Palloseura

vps

Tapaamme VPS:n kapteenin Sebastian Strandvallin, sekä joukkueen maalivahdin Henri Sillanpään, jotka vastaavat kysymykseen: onko Vaasa jalkapallokaupunki? Tommi ja Ville ottavat miehestä mittaa Tropiclandiassa.

Jakson teossa mukanatropiclandia

strampen

 

Osa 9. FF Jaro

ffjaro

Keskiympyrä Pohjanmaan kiertue jatkaa matkaansa Pietarsaareen, jossa vietetään Jaakon päiviä. Pietarsaaren ylpeys on jalkapalloseura FF Jaro ja pääsemme tapaamaan sekä seuran toimitusjohtajaa Niklas Storbackaa, että keskikenttäpelaajaa Jonas Emetiä. Tommi ja Ville ottavat toisistaan mittaa perinteisessä ylärimakilpailussa.

Jakson teossa mukana

olearys1

Osa 8. Seinäjoen Jalkapallokerho

sjk

Keskiympyrä matkaa Pohjanmaalle ja tutustuu Veikkausliigan tämän kauden nousijajoukkueeseen, Seinäjoen Jalkapallokerhoon. Pääsemme tapaamaan Turusta Seinäjoelle siirtyneen keskikenttäpelaajan Juho Lähteen, sekä SJK:n nuoren päävalmentajan Simo Valakarin. Tommi ja Ville ottavat toisistaan mittaa juniorivalmentajina ja valmennettavina toimivat SJK:n juniorit.

Jakson teossa mukana
sjk-juniorit-logo
Galaxie_Center
seinäjoenleirintaalue

Osa 7. FC Honka

fchonka

Mitä jalkapallo ja FC Honka merkitsevät espoolaisille? Tähän kysymykseen Keskiympyrä etsii vastausta tämän viikon jaksossa. Tapaamme FC Hongan puolustajan Ilari Äijälän ja paljon kohua tällä kaudella aiheuttaneen Hongan päävalmentajan, Shefki Kuqin.

Jakson teossa mukana serena

 

Osa 6. Myllykosken Pallo

Mypa
Keskiympyrän matka on edennyt Pohjois-Kymenlaaksoon, pienelle paikkakunnalle nimeltä Myllykoski. Tapaamme legendaarisen Myllykosken Pallon päävalmentajan Antti Muurisen, sekä seuran brasilialaisen toiminnanjohtajan Marco Manson. Villellä ja Tommilla on puolestaan edessä erähaaste.

Jakson teossa mukana

kantriinkeroinen

Hotelli Kantri Inkeroinen

Osa 5. FC LahtifcLahti

Keskiympyrä Tour jatkaa matkaansa Jari Litmasen kotikaupunkiin, Lahteen. Pääsemme tapaamaan FC Lahden päävalmentajan Toni Korkeakunnaksen ja käymme myös tutustumassa joukkueen pukuhuone- ja oleskelutiloihin Lahden kisapuistossa. Mutta kumpaa lahtelaisherroista paikalliset lopulta arvostavat enemmän, Litmasta vai Cheekiä?

Jakson teossa mukana

kaapinlahteenkievarimammamariaT2-logo

ylakeski

Osa 4. HJK

hjk

Tällä viikolla Keskiympyrä matkustaa Helsinkiin tutustumaan Suomen menestyksekkäimpään jalkapalloseuraan, Helsingin Jalkapalloklubiin. Tapaamme HJK -legendan ja nykyisen seuran toimitusjohtajan Aki Riihilahden, sekä joukkueen laiturin, Nikolai Alhon. Juontajat Tommi ja Ville ottavat selvää siitä, kumpi upottaa pilkut paremmin sisään Sonera Stadiumilla.

Jakso teossa mukana

linnanmaki_logo

bollisravintola

Osa 3. IFK Mariehamn

IFK

Kolmannessa Keskiympyrä Tourin jaksossa vaihdetaan auto laivaan ja seilataan Turusta Maarianhaminaan.Jaksossa pääsemme tapaamaan IFK Mariehamnin pitkäaikaista päävalmentajaa Pekka Lyyskiä, sekä Veikkausliigan yhtä kirkkaimmista tähdistä, Petteri Forsellia. Otamme myös selvää kumpi juontajista kruunataan kaksipyöräisten kuninkaaksi.

Jakson teossa mukana

VikingLine_logo

gronaudden111

Osa 2. TPS

tps

Keskiympyrä Tour jatkaa vierailuaan Turussa ja tällä viikolla on vuoro tutustua Turun Palloseuraan. Jaksossa tapaamme TPS:n kapteenin Jukka Lehtovaaran, jonka kanssa pohdimme seuran nykytilannetta. Pääsemme myös tutustumaan Turun Palloseuran historiaan Heikki Mäen kanssa, jonka isä oli aikoinaan perustamassa seuraa. Mutta kumpi juontajista vie voiton, kun TPS:n omat juniorit ampuvat rangaistuspotkuja heitä vastaan?

Osa 1. FC Inter

fcinter

Keskiympyrä Tour käynnistyy Turusta!

Ensimmäisessä jaksossa tutustumme toiseen turkulaisjoukkueeseen, sinimustaan FC Interiin. Tapaamme seuran perustajan ja omistajan Stefan Håkansin Veritas Stadionin lehtereillä ja vietämme Tamás Gruborovicsin syntymäpäiviä jokilaivalla. Miellyttääkö Tamásin silmää enemmän Tommin vai Villen tekemä syntymäpäiväkortti?

Jakson teossa mukana

aussiebar

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: